Recensies

Mooie woorden

En wat ben ik daar trots op!

Deze geweldige samenwerkingen zijn ontstaan door mond-tot-mondreclame. En dat is toch de allerbeste reclame die je maar kunt wensen!

Het persoonlijke contact, de band die ontstaat omdat je samen naar hetzelfde einddoel werkt: een prachtige website die helemaal past bij jou en hetgeen jij wilt uitstralen!

Trots ben ik op de mooie contacten die zijn gelegd, de persoonlijke websites en de tevreden eigenaren.

Persoonlijke betrokkenheid en actief meedenken

Gerlien gaat op onderzoek uit en regelt gewoon dat het werkt. Haar werkwijze is fijn. Ik kon eerst 1 pagina beoordelen voordat de rest werd gemaakt. Dan is er een goedgekeurde basis van waaruit verder wordt gewerkt.
Heel tof geworden!

Laila Bearda Bakker | Studio Relyla 

Praktisch en hands-on

Snel èn mooi werk! Ze staat altijd open voor jouw suggesties, maar geeft die ook graag terug.

Marly Huisinga

Laagdrempelig en betrokken

De communicatie met Gerlien is laagdrempelig en ze is enorm betrokken, wat de samenwerking erg fijn maakt. Bovendien kan je erop vertrouwen dat Gerlien deadlines haalt, omdat ze snel maar zorgvuldig werkt. Niet alleen heeft ze ontzettend geholpen met WordPress, ze heeft ook veel nieuwe ideeën ingebracht tijdens onze spar-sessies.

Jenny van Calsbeek 

Fijne samenwerking!

Meteen een warm en prettig contact. Gerlien nam uitgebreid de tijd om mij en mijn wensen te leren kennen. Samen hebben we mijn website ontworpen en tussentijds regelmatig overlegd. Als Gerlien iets niet wist ging ze het opzoeken. De samenwerking was echt top! 

Susanne Wilke

Ondersteunend, helder en creatief

De website van mijn bedrijf was toe aan een flinke update. Als parttime ZZP-er heb ik weinig tijd voor het onderhouden van mijn eigen site, en zo heeft Gerlien dit voor mij overgenomen. Zij heeft een goede kijk op welke informatie relevant is voor een bezoeker en hoe dit aantrekkelijk en vindbaar te presenteren.

Rianne Burgers

Een passende website

Super ervaring gehad tijdens het ontwikkelen van mijn website met Gerlien! Ze luisterde goed naar mijn visie, werkte snel en leverde een prachtige, passende site af. Haar persoonlijke aanpak maakte het hele proces soepel en plezierig. Aanrader!

Noa Schievink 

Overzichtelijk en eenvoudig, fijn!

Het contact verliep heel soepel en Gerlien luistert echt naar wat je zelf wilt, maar wel altijd met een kritische noot als het haar inziens beter kan. Zelf heb ik hier geen “kaas van gegeten” dus vond ik dat heel prettig. Nu onderhoudt ze mijn site zodat ik er geen omkijken naar heb.

Anja Roo-Dragt 

Fijne nazorg

Gerlien werkt met groot plezier aan je website, het is duidelijk te merken dat dit haar passie is, ze pluist alles uit en straalt een groot plezier in haar werk uit.
Ze houdt de updates in de gaten, maar legde me ook duidelijk en geduldig uit hoe ik dat zelf kan doen.

Debbie Beumer

Precies wat we hoopten!

De samenwerking met Gerlien was vanaf het eerste moment heel prettig, zij begreep goed wat wij in gedachten hadden en door de fijne communicatie is onze website precies geworden wat we hadden gehoopt. Heel blij dat wij bij jou terecht zijn gekomen. 

Jacqueline & Naomi | BeSunny 

Word jij hier ook enthousiast van?

Aarzel niet en neem contact met mij op!

Ja, ik kan dat duwtje in de rug wel gebruiken!

2 + 9 =