Recensies

Mooie woorden

En wat ben ik daar enorm trots op!

Deze geweldige samenwerkingen zijn ontstaan door mond-tot-mondreclame. En dat is toch de allerbeste reclame die je maar kunt wensen!

Het persoonlijke contact, de band die ontstaat omdat je samen naar hetzelfde einddoel werkt: een prachtige website die helemaal past bij jou en hetgeen jij wilt uitstralen!

Trots ben ik op de mooie contacten die zijn gelegd, de persoonlijke websites en de tevreden eigenaren.

Persoonlijke betrokkenheid en actief meedenken

Gerlien heeft mijn nieuwe website met veel enthousiasme gebouwd. Ze luistert goed naar je wensen. Haar persoonlijke betrokkenheid, het actief meedenken is heel prettig.
Ik had een paar specifieke wensen qua portfolio van mijn werk en op creatieve manier gebruiken van de cursor. Gerlien gaat op onderzoek uit en regelt gewoon dat het werkt. Heel tof geworden.
Haar werkwijze is fijn. Ik kon eerst 1 pagina beoordelen voordat de rest werd gemaakt. Dan is er een goedgekeurde basis van waaruit verder wordt gewerkt.
Gerlien is een rustige prettige gesprekspartner die actief meedenkt. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Ik beveel Gerlien van harte aan als je op zoek bent naar een WordPress specialist die op persoonlijke en professionele wijze je website bouwt.

Laila Bearda Bakker | Studio Relyla 

Precies wat we hoopten!

Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe website. 

De samenwerking met Gerlien was vanaf het eerste moment heel prettig, zij begreep goed wat wij in gedachten hadden en door de fijne communicatie is onze website precies geworden wat we hadden gehoopt. 

Heel blij dat wij bij jou terecht zijn gekomen. 

Dankjewel voor de fijne samenwerking en de mooie website. 

Jacqueline & Naomi | Be Sunny

Goede nazorg!

Gerlien heeft mijn website gemaakt en me heel goed geholpen en geadviseerd. Ik was nog in opleiding maar wilde mijn eigen bedrijf alvast de lucht ingooien, en dus moest er ruimte zijn voor toevoegingen, ik begin immers maar net.

Gerlien begreep heel goed wat ik wilde en liet diverse opties open voor de toekomst.

Ik had overigens weinig tijd en een erg bewogen tijd op persoonlijk vlak. Ik vind dat Gerlien me daar ook heel goed bij hielp, ze liet me mijn tijd nemen en zat me niet in mijn nek te hijgen. Heel empathisch en vriendelijk, en zo pikten we het soms na een paar maanden pas weer op.

Ook is haar nazorg erg fijn, ze houdt de updates in de gaten, maar legde me ook duidelijk en geduldig uit hoe ik dat zelf kan doen.

Ik kan Gerlien Fransen van harte aanraden, ze werkt met groot plezier aan je website, het is duidelijk te merken dat dit haar passie is, ze pluist alles uit en straalt een groot plezier in haar werk uit. En misschien heb ik haar wel aangestoken met een beetje yoga passie?

Heel erg bedankt, ik ben een erg tevreden klant!

Debbie Beumer 

Fijne sparringpartner!

Ik kwam via mijn netwerk in contact met Gerlien, ik was nl. op zoek naar iemand die mij kon helpen met het maken van een website in WP.

Vanaf ons eerste moment voelde het contact heel prettig. Gerlien is warm, sociaal en geïnteresseerd in jou als mens, maar wil zeker ook precies weten wat je website behoeften zijn. Wat ze (nog) niet weet zoekt ze voor je uit, ze is praktisch, en met een hands-on mentaliteit levert ze snel én mooi werk! Ze staat altijd open voor jouw suggesties, maar geeft die ook graag terug. Kortom: een heerlijke sparringpartner die kwaliteit levert!

Marly Huisinga 

Toe aan een flinke update!

“Ondersteunend, helder en creatief” zijn de woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de ondersteuning die ik heb ontvangen van Gerlien bij het maken van mijn website.
Gerlien en ik kenden elkaar al persoonlijk toen zij zich ging richten op het ontwerpen van websites. De website van mijn bedrijf was toe aan een flinke update. Als parttime ZZP-er heb ik weinig tijd voor het onderhouden van mijn eigen site, en zo heeft zij dit voor mij overgenomen. Zij heeft een goede kijk op welke informatie relevant is voor een bezoeker en hoe dit aantrekkelijk en vindbaar te presenteren. Wil je een goede website laten bouwen, neem dan gerust contact op met Gerlien.

Rianne Burgers | Professionals en Burgers in de Zorg

Een passende website

Super ervaring gehad tijdens het ontwikkelen van mijn website met Gerlien! Ze luisterde goed naar mijn visie, werkte snel en leverde een prachtige, passende site af. Haar persoonlijke aanpak maakte het hele proces soepel en plezierig. Aanrader!

Noa Schievink 

Overzichtelijk en eenvoudig, fijn!

Gerlien heeft mijn website gemaakt en ik krijg daar veel complimenten over. Een eenvoudige en overzichtelijke site! Ben er heel erg blij mee. Het contact verliep heel soepel en Gerlien luistert echt naar wat je zelf wilt, maar wel altijd  met een kritische noot als het haar inziens beter kan. Zelf heb ik hier geen “kaas van gegeten” dus vond ik dat heel prettig. Nu onderhoudt ze mijn site zodat ik er geen omkijken naar heb. Op deze manier kan ik me bezighouden met mijn onderneming!
Gerlien je bent een topper en ik hoop nog heel lang gebruik te maken van je diensten.

Anja Roo – Dragt | AskAnj@ 

Laagdrempelig en betrokken

Gerlien heeft mij veel lasten ontnomen wat betreft het updaten van onze website. Niet alleen heeft ze ontzettend geholpen met WordPress, ze heeft ook veel nieuwe ideeën ingebracht tijdens onze spar-sessies. Zelf had ik duidelijk voor ogen wat er veranderd moest worden, desondanks heeft Gerlien goed meegedacht over het optimaliseren van de website. Ze weet echt hoe je een website aantrekkelijk kan maken.

De communicatie met Gerlien is laagdrempelig en ze is enorm betrokken, wat de samenwerking erg fijn maakt. Bovendien kan je erop vertrouwen dat Gerlien deadlines haalt, omdat ze snel maar zorgvuldig werkt. Al met al had ik geen betere beslissing kunnen maken dan in zee gaan met Gerlien.

Jenny van Calsbeek 

Top samenwerking!

Via een goede vriendin kwam ik bij Gerlien terecht voor mijn website. Het was meteen een warm en prettig contact. Gerlien nam uitgebreid de tijd om mij en mijn wensen te leren kennen. Samen hebben we mijn website ontworpen en tussentijds regelmatig overlegd. Als Gerlien iets niet wist ging ze het opzoeken. De samenwerking was echt top! Ik kan haar alleen maar aanbevelen!

Susanne Wilke

Wil jij ook een persoonlijke website?

Aarzel niet en neem contact met mij op!

Ja, ik kan dat duwtje in de rug wel gebruiken!

3 + 13 =