Wat zijn de kosten voor het maken van een website?

Voor een website met 5 pagina’s betaal je 895 euro exl. btw. En uiteraard gaan we hiervoor …..

Hoe lang duurt het voor ik een nieuwe website heb?

Binnen 2 maanden kan jouw website online zijn. Hiervoor gebruiken we een efficiente methode. Je ontvangt van mij een checklist met alle informatie die nodig is om snel aan de slag te kunnen gaan.

Maak je alleen WordPress-websites?

Om een goede kwaliteit van jouw website te garanderen, heb ik me gespecialiseerd in het meest gebruikte CMS systeem. Het is een gratis CMS systeem, het heeft geen beperkingen mbt thema’s zoals Divi waar ik mee werk. Het biedt alle mogelijkheden om een mooie website te maken en voor jou als ondernemer is een mooi systeem om zelf je website te onderhouden

Is het werken met jou ook online mogelijk?

Absoluut! Uit ervaring weet ik dat het juist heel effectief is om elkaar online te ontmoeten. Het scheelt reistijd, we kunnen ‘korter op de bal’ zitten en ik kan sneller reageren op een vraag of verzoek. Woon je nou in Harlingen, Egypte of om de hoek! Uiteraard ben je altijd welkom op de koffie 😉

 

Wil je mijn site onderhouden?

Voor alle websites die ik maak bied ik de mogelijkheid om ook het onderhoud over te nemen. Denk daarbij aan het updaten van plugins en het doorvoeren van de laatste versies van WordPress en het gebruikte thema. Dit is noodzakelijk om er voor te zorgen dat jouw website in de lucht blijft. 

 

Kan ik zelf de site onderhouden en kleine aanpassingen doen?

Ik begrijp dat je zelf kleine zaken wilt kunnen aanpassen. Echter, ik krijg regelmatig berichten dat het toch niet is gelukt. Om er voor te zorgen dat je wel de controle over je eigen site blijft houden kun je voor een laag bedrag mijn hulp hierbij inroepen.

 

Zal mijn website mobielvriendelijk zijn?

Absoluut! Onze mobiele telefoon is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Zo bekijkt 70% van de bezoekers jouw website op de telefoon. En vergeet ook de IPad niet! Dus ja, jouw website wordt zeker mobielvriendelijk.

 

Wanneer betaal ik?

Ik bied de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen. Bij aanvang bevestiging van mijn opdracht betaal je de eerste helft van het bedrag. Om er voor te zorgen dat je een website krijgt waar je 100% over bent, betaal je de tweede helft zodra de eerste pagina door jou is goedgekeurd.

 

Hoeveel input heb ik in het proces?

Aangezien jij precies wie jij met jouw website wilt bereiken is jouw input essentieel. Om er voor te zorgen dat alle informatie compleet is ontvang je van mij bij aanvang een checklist. Hierop vind je wat allemaal nodig is om jouw persoonlijke website te maken. Denk daarbij aan jouw logo, het lettertype, kleuren en afbeeldingen.  Bij het opleveren van de eerste pagina maken we een ….

 

Wie schrijft de inhoud voor de site?

Aangezien jij precies wie jij met jouw website wilt bereiken is jouw input essentieel. Om er voor te zorgen dat alle informatie compleet is ontvang je van mij bij aanvang een checklist. Hierop vind je wat allemaal nodig is om jouw persoonlijke website te maken. Denk daarbij aan jouw logo, het lettertype, kleuren en afbeeldingen.  Bij het opleveren van de eerste pagina maken we een ….

 

Waar moet mijn website worden gehost?

Om jouw website te kunnen bouwen heb je een hosting partij nodig. Er zijn er ongelooflijk veel die hun diensten aanbieden tegen enorm veel verschillende tarieven. Afhankelijk van wat jij op jouw site wilt laten zien moet bepaald worden welk pakket voor jou toereikend is.  En dit is niet jouw vakgebied maar hier kan ik goed in advieseren.

 

Wat doe ik als na oplevering hulp nodig heb met mijn site?

Jouw website groeit met je mee. En dat betekent dat je zaken wilt aanpassen, aanvullen of wijzigen. En ook daarvoor kun je bij mij terecht. We bespreken jouw wensen en hoe ik je hierbij kan helpen. Denk daarbij aan een strippenkaart (aantal uren die je bij mij afneemt) of uurtje-factuurtje.

 

Kan dat, hoeveel kost dat, hoe gaat dat?

Ik heb een bestaande website die vervangen moet worden

Vervangen is eigenlijk gelijk aan opnieuw bouwen. Waar wordt de website nu gehost, met welk systeem is de site gebouwd? Dat zijn hele belangrijke vragen. Ik bouw de websites altijd in Divi. Dit is een zeer uitgebreid thema waar een prachtige site gemaakt kan worden. etc etc

 

Ik heb een oud logo dat geredesigned moet worden

Dit is niet mijn vakgebied maar ik kan je hier zeker bij adviseren. Zo heb ik in mijn kring experts die je daar zeker bij kunnen helpen.

 

Ik wil 3 ontwerpen zien en daaruit kunnen kiezen

Voor een zo goed mogelijk resultaat en weinig tijdverlies hanteer stel ik voor dat je voorbeelden van websites laat zien die jou aanspreken. Daarbij vul je de checklist in en hebben we ….

 

Ik wil gevonden worden in Google, help je daar ook bij?

 

 

Ik heb een website die ik mooi vind, kan je die voor mij namaken?

 

 

Ik wil een agenda op mijn website, kan dat?

 Calandly: er is een gratis versie en anders per website een account, kost 10 per maand

bookingssysteem: huurkalender.nl

 

Ik wil een webshop met 50 producten, kan dat?

Woocommerce

 

Ik wil een online trainingsomgeving

Huddle

yogo tools / code embedden

 

Ik heb geen logo, kleuren, teksten foto's

verwijzen naar de checklist, mss wat video via loom voor wat extra uitleg

 

Mijn budget is 750 euro

Voor dat budget kan ik geen hele website maken maar ik kan je wel helpen met zichtbaar online worden door bv een onepager?

misschien alleen 1 pagina of 2?

 

Ik wil mijn wesite in 2 talen

Polylang – gratis – goede handleiding te vinden

weglot – betaald

 

Spreekt dit je aan?

Aarzel niet en neem contact met mij op!

Ja, ik kan dat duwtje in de rug wel gebruiken!

14 + 1 =